istanbul evden eve nakliyat beylukduzu hali yikama ersag beylikduzu hali yikama

aktiviti@perpustakaan

Telah berlangsung aktiviti perpustakaan di Perpustakaan GMPS Gunung Mesah pada hari Ahad (28 Feb) yang lalu. Pelbagai aktiviti yang melibatkan kategori kanak-kanak dan dewasa telah diadakan bagi memeriahkan acara seperti pertandingan dan sukaneka. Hadiah menarik telah disediakan untuk setiap pemenang. Ini merupakan aktiviti@perpustakaan yang pertama diadakan pada tahun 2016.

Aktiviti@perpustakaan di PA Kuala Kangsar

 

 

 

Aktiviti@perpustakaan di PA Kuala Kangsar telah diadakan pada 25 September 2010. Ia merupakan kesinambungan aktiviti bulanan perpustakaan anjuran PPANPk. Berbagai-bagai program dan aktiviti telah diadakan seperti pameran, seminar, permainan sukaneka, pertandingan mewarna/melukis, pemeriksaan kesihatan serta jualan buku/majalah/cenderahati. Adalah dianggarkan lebih kurang 500 orang pengunjung telah datang untuk sama-sama meraikan program pada hari tersebut. Selain daripada itu cabutan bertuah juga telah diadakan kepada pembeli yang bertuah dengan mendapat hadiah berupa hamper.
Hadiah-hadiah turut disediakan kepada semua para pemenang permainan yang telah adakan. Program ini akan terus diadakan di beberapa buah perpustakaan cawangan di seluruh negeri sehingga penghujung tahu 2010 sebagai salah satu usaha untuk mempromosikan perpustakaan kepada komuniti setempat.

Beberapa agensi kerajaan dan swasta telah turut menjayakan program pada hari tersebut seperti Polis DiRaja Malaysia(PDRM) , Kilnik Kesihatan dan Bank Kerjasama Rakyat (M) Berhad.

 

Aktiviti@perpustakaan di PD Parit
.
Kod QR
Scan the QR Code on your smartphone for mobile version.