ankara drone cekim euro palet evden eve nakliyat lifta 5 mg 28 tabletbetboo giris hibiskur mersin escort eski kitap alanlar plak alanlar bodrum transfer
  • Home
  • Collection Performance

Sudut Siber / Perkhidmatan Internet dan Ejurnal

Perkhidmatan Sudut Siber
Perkhidmatan ini menyediakan perkhidmatan internet dan CD-Rom. Terdapat 6 buah 'multimedia PC' yang boleh digunakan oleh pembaca dengan bayaran yang rendah lagi berpatutan. Pembaca boleh melayari internet, berkomunikasi secara e-mail. Pengguna tidak dibenarkan untuk memasuki laman web 'chatting room''.
Di Sudut Siber juga anda berpeluang melayari E-jurnal secara percuma iaitu melalui MYLIB. Melalui MYLIB anda akan berpeluang mencari bahan-bahan rujukan dari dalam/luar negara melalui tiga pangkalan data yang telah disediakan iaitu :
1. PROQUEST
2. EBSCO Host
3. CLJ Lawnet
Ketiga-tiga pangkalan data ini menyediakan berbagai-bagai maklumat untuk dirujuk seperti petikan jurnal dan suratkhabar , artikel , kes undang-undang di Malaysia dan juga maklumat bergambar bagi beberapa kategori tertentu.
Anda boleh mencetak maklumat tersebut atau muat turun ('download') kan maklumat tersebut kedalam disk storage dan sebagainya.
Untuk tujuan mencetak dokumen anda akan dikenakan bayaran..
Kod QR
Scan the QR Code on your smartphone for mobile version.