ankara web tasarim ankara dershane isonem ankara davetiye yacht charter turkey sterile container systems engelli raporu betebet yeni adres transfer haberleri dosya upload buyu nj seo company cadde patent warehouse for rent new jersey buy instagram followers betnano giris knight online pvp film izle medyum pvp serverlar buy domain name cami halisi

Aktiviti@perpustakaan di PA Kuala Kangsar

 

 

 

Aktiviti@perpustakaan di PA Kuala Kangsar telah diadakan pada 25 September 2010. Ia merupakan kesinambungan aktiviti bulanan perpustakaan anjuran PPANPk. Berbagai-bagai program dan aktiviti telah diadakan seperti pameran, seminar, permainan sukaneka, pertandingan mewarna/melukis, pemeriksaan kesihatan serta jualan buku/majalah/cenderahati. Adalah dianggarkan lebih kurang 500 orang pengunjung telah datang untuk sama-sama meraikan program pada hari tersebut. Selain daripada itu cabutan bertuah juga telah diadakan kepada pembeli yang bertuah dengan mendapat hadiah berupa hamper.
Hadiah-hadiah turut disediakan kepada semua para pemenang permainan yang telah adakan. Program ini akan terus diadakan di beberapa buah perpustakaan cawangan di seluruh negeri sehingga penghujung tahu 2010 sebagai salah satu usaha untuk mempromosikan perpustakaan kepada komuniti setempat.

Beberapa agensi kerajaan dan swasta telah turut menjayakan program pada hari tersebut seperti Polis DiRaja Malaysia(PDRM) , Kilnik Kesihatan dan Bank Kerjasama Rakyat (M) Berhad.

 

.
.
.
.
Kod QR
Scan Kod QR pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.